Gelaatkunde

Heb je nog geen keuze gemaakt voor je bij/nascholing en moet je nog je ect’s halen?

De opleiding Gelaatkunde is geaccrediteerd door SNRO als bij/nascholing

Gelaatkunde module A:

In de module a komen de volgende thema’s aan de orde.

  • Het gezicht
  • De mond
  • De neus

 

Het gezicht

Als je voor de spiegel staat, zie je je gezicht. Maar hoe moet je kijken, om je gezicht te kunnen lezen? Alle lijntje, verkleuringen, structuur veranderingen wat wil dat zeggen? Door het gezicht in vlakken te verdelen kun je iemand snel inschatten wat je van deze persoon kunt verwachten. Zowel het voorhoofd als je gezicht kun je in drieën delen.

Aan het voorhoofd zie je je manier van denken. Hoe wordt er gedacht, ben je een lange denker, vraag je constant om bewijzen? Wat vertelt een driehoek, een vierkant of rond gezicht. Is iemand breed of smal hoofdig. Heb je meer tijd nodig om te herstellen na vermoeidheid, stress of ziekte, of is een hazenslaapje voor jou voldoende. Ga je lichamelijk over grenzen? Kun je boos worden, of kun je je boosheid moeilijk uiten.

Zo herbergt de strook in het midden van het gezicht alles wat met het ‘ik’ te maken heeft: wat ik denk, wat ik wil en hoe ik in de wereld sta. De rechterkant toont de wisselwerking met de buitenwereld, zoals je werk of je opleiding. De linkerkant herbergt de zaken die we het meest verborgen willen houden, onze innerlijke wereld, onze privézaken zoals ons huwelijk en familie.

 

De mond

De mond als sluitspier van de ziel.

Aan de mond zie je de verlangens en behoeftes. Met de mond eet je en proef je. Je ziet als het ware hoe je het leven hebt verteerd. De geestelijke maar ook de lichamelijke verlangens  wordt afgelezen aan de vorm van de mond en lippen. De vorm van de mond en de volheid van de lippen vertellen iets over de zinnelijkheid, strengheid, hardheid of zachtheid van de persoon tegenover je.

Hoe belangrijk is praten voor je? Ben je loslippig of zwijg je meer dan je zou willen. Misschien heb je je eigen gevoelverlangens onderdrukt. Aan de lippen zie je de conditie van de darmen. Rondom de mond vinden we correspondentie met onze organen, die in wisselwerking staan met de mond.

 

De neus

Neus + Kin + Kaak

De neus kan in verschillende vlakken worden verdeeld. Hoe moet ik kijken of dit in verhouding is? De vorm vertelt ons meer dan we denken. Waarmee moet ik rekening houden?

De vorm van onze neus geeft informatie over onze wil. De kin vertelt iets over ons doe-impuls en onze kaak over het lichamelijk volhouden.

Wat vertellen de verkleuringen rondom mijn neusvleugels? De neus is een reflexzone van onze gevoelsenergie en we kunnen er onze gemoedstoestand aflezen. De neus vertelt ook iets over onze communicatie, vertel je alles, of zwijg je. Wat wil de lijn langs mijn neus mij nog meer vertellen?

 

Doel Gelaatkunde Basis Module A

  • De cursisten krijgen inzicht in aard en ontstaan van de methodiek.
  • Cursisten leren de basis van de verdeling van de schedel en gezicht
  • Cursisten krijgen inzicht in het zien en interpreteren van de energiestromen.
  • Cursist leert het herkennen van de energetische staat van de organen.
  • Cursist leert hoe de communicatie verloopt bij de cliënt.

 

Data, kosten en aanmelden

Data:             Zondag 21 mei, 25 juni, de derde dag bepalen we samen.           

Locatie:         Het Ondernemershuis – Stationsplein 12, Steenwijk

Docent:         Joyce van der Voort

Kosten:         € 390.00, inclusief koffie/thee, exclusief lunch

Werkboek:    Handboek Gelaatkunde, Joyce van der Voort

Bestellen via de Reflex Supply Shop of te koop op de eerste trainingsdag voor € 35,00

Aanmelden kan via deze link.

Reflexologisch Trainingsinstituut

Reflexologisch Trainingsinstituut
De wanne 3
8332 LA  Steenwijk
Tel: 0521-851805
KvK: 533557469
BTW: NL850850861B01

Aanmelden nieuwsbrief

* = verplicht veld