Joyce van der Voort

0

Joyce van der Voort Gelaatkundig docent en spreker. Sinds 1996 geeft ze cursussen, workshops en lezingen zowel in Nederland als in België in de leer van de gelaatkunde.

Ze heeft haar opleiding afgerond met het behalen van haar diploma aan de docentenopleiding in Duitsland. Ze is auteur van het boek “Zien geeft Inzicht” Gelaatkunde die sinds kort verkrijgbaar is via www.reflexsupply.nl. Wil je meer informatie lezen ga dan naar www.gelaatkunde.nl

Joyce heeft haar kennis en inzichten beschreven in haar pas verschenen handboek “Zien geeft Inzicht” Gelaatkunde. In haar boek wordt de wetenschap gelaatkunde overzichtelijk en met behulp van de vele illustraties en tal van praktijkvoorbeelden de theorie heel aanschouwelijk en goed “Verteerbaar” beschreven. Haar cursussen zijn door 8 beroepsverenigingen geaccrediteerd en gekwalificeerd op HBO niveau.

Uit de vormen van het gezicht het hoofd en het hele lichaam kun je veel afleiden.

Als je weet waarop je moet letten en hoe je moet kijken, wordt het gezicht een open boek. Met behulp van die kennis kun je de talenten, het karakter (de psychische eigenschappen) en de persoonlijkheid van mensen doorgronden. In de gelaatkunde is het gezicht een dynamische weerspiegeling van ons innerlijk. Het reageert vrijwel onmiddellijk op veranderingen in emotie en/of gezondheid. Je kunt zien of iemand gelukkig is of niet en in tijden van stress kan het gezicht subtiele, maar toch zeer duidelijke signalen afgeven. Bovendien bouw je zo een onbetaalbare schat aan mensenkennis op.

Gelaatkunde Basis bestaat uit module A+B dit is een 7 daagse cursus: 6 thema’s en 1 praktijkdag voor het zelf analyseren van een gast.

Met de praktijkdag dien je een gast mee te nemen. Op deze dag ga je zoveel mogelijk zelfstandig de gast analyseren. Ik blijf wel je mentor en help je hierbij. De analyse wordt in de groep behandeld.